De goedkoopste inboedelverzekering afsluiten: 3, niet te missen, tips!

Sharing is caring!

Het vinden van een goedkope inboedelverzekering om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke bezittingen in huis beschermd zijn, is zo moeilijk. Voordat u echter daadwerkelijk op zoek gaat naar een inboedelverzekering die binnen uw budget past, zijn er bepaalde zaken waar u van tevoren rekening mee moet houden.

Handige tips om je zoektocht wat makkelijker te maken

In dit artikel geven wij enkele tips die u wellicht nuttig vindt en die u, wanneer u ze in gedachten houdt, kunnen helpen om de beste deals te sluiten bij de aankoop van een inboedelverzekering voor de inhoud van uw huis.

  1. Maak een lijst van alle items in uw huis waarvan u vindt dat ze in de polis moeten worden opgenomen. Het zal u misschien verbazen dat naast de gebruikelijke items zoals de tv, dvd-speler en muzieksysteem enz. ook andere items zoals de wasmachine, koelkast en vriezer kunnen worden opgenomen. Maak dan een notitie tegen die items van hun waarde.
  2. Voor degenen onder u die al een verzekering voor uw huis hebben, hoeft u niet bang te zijn om contact op te nemen met uw huidige verzekeraar om te zien of zij speciale aanbiedingen doen wanneer u andere vormen van verzekering meeneemt. In veel gevallen, als u zowel een huis- als een inboedelverzekering afsluit bij dezelfde maatschappij, bieden zij een korting op de premies die u geacht wordt te betalen. In sommige gevallen wordt u een besparing van ongeveer 20% aangeboden.
  3. Natuurlijk is de beste manier om daadwerkelijk een betaalbare inboedelverzekering af te sluiten op het moment dat u uw polis vernieuwt om te winkelen. Zoals u al snel zult ontdekken verschillen de premies die u betaalt sterk van het ene bedrijf tot het andere plus hoeveel dekking er door hen wordt geboden. Vergeet niet om bij het maken van uw vergelijkend onderzoek goed te kijken naar het dekkingsniveau dat zij bieden. De prijs kan minder zijn, maar de dekking zal niet zo hoog zijn.
Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP
shares