Hoe kun je geld lenen om je belastingen op tijd te kunnen besparen en is het slim?

Sharing is caring!

Als je erachter komt dat je belasting verschuldigd bent, kan dat een beetje zenuwslopend zijn, vooral als je meer verschuldigd bent dan je had verwacht. Geld lenen zonder BKR is natuurlijk een optie, maar niet iedereen wil hier aan beginnen. Maak je geen zorgen – het is niet het einde van de wereld als je de cijfers hebt doorlopen en je een belastingrekening hebt . Hier volgen enkele stappen om contact op te nemen met een broker, daar kun je alle problemen mee bespreken:

Ga ervoor vooruit

Je kunt niet wegrennen van de IRS. Ze zullen je uiteindelijk vinden en uiteindelijk komen ze op zoek naar hun geld. Als u niet betaalt, kunnen rente en kosten uw verschuldigde bedrag verhogen, dus het is beter om nu enkele beslissingen over de rekening te nemen in plaats van deze uit te stellen.

Als u over uw hoofd bent, is het misschien een goed idee om een ​​afspraak te maken met een belastingdeskundige. De kosten voor het inhuren van een belastingaccountant kunnen worden gecompenseerd door belastingbesparingen die u via verschillende kredieten en aftrekposten kunt vinden .

Stel een betalingsplan op

De IRS biedt betalingsregelingen op afbetaling . Het kortetermijnplan is gratis als u binnen 120 dagen kunt betalen. Er zijn ook langetermijnschema’s die langer zijn dan 120 dagen. Langetermijnplannen hebben echter een kleine vergoeding. Van vergoedingen kan worden afgezien als u vastbesloten bent een laag inkomen te hebben. U kunt online of telefonisch een betalingsplan aanvragen. U kunt een betalingsplan ook online herstructureren. Lees meer over de rente en boetes in deze IRS-kennisgeving .

Geld lenen om uw belastingen te betalen

Voor mensen die liever geen geld aan de belastingdienst verschuldigd zijn, kan een persoonlijke lening of creditcard een alternatief zijn. Kredietnemers met veel krediet kunnen in aanmerking komen voor een persoonlijke leningrente die concurrerender is dan wat de IRS biedt. Bovendien zijn er producten zoals saldo-overdrachtskaarten die 0% APR kunnen bieden voor 12 tot 21 maanden.

U kunt uw eigen lening op afbetaling creëren zonder rente door uw belastingaanslag op de kaart te brengen en deze binnen de rentevrije periode af te betalen. Houd er rekening mee dat de IRS mogelijk kosten in rekening brengt wanneer u belastingen betaalt met een creditcard. Dat is iets waar u rekening mee moet houden bij de kosteneffectiviteit van deze betaalmethode.

Persoonlijke leningen kunnen ook toepassing- of originatiekosten hebben. Vergelijk de kosten van alle opties – geld lenen om de rekening te betalen of een afbetalingsregeling te treffen met de IRS.

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP
shares