welke auto leasen

Veel Mensen Zeggen Dat Auto Leasen Alleen Geschikt Is Voor Bedrijven, Maar Dat Is Helemaal Niet Waar, Bekijk Hier De Waarheid

Sharing is caring!

Leasing is alleen de moeite waard voor bedrijven. Dat horen we wel vaker maar deze mening is de wijdverbreide mening over het onderwerp leasing. Bedrijven, zelfstandigen of freelancers profiteren immers van de fiscale voordelen van autoleasing. Maar dat betekent niet dat consumenten geen gebruik kunnen maken van een leasecontract. De goedkoop private lease is namelijk enorm populair geworden en is zelfs een grotere markt dan de zakelijke lease markt.

Als handelaar zijn de maandelijkse leasetermijnen fiscaal aftrekbaar, in tegenstelling tot aankoop of financiering. Maar ook particuliere klanten hebben de afgelopen jaren de voordelen van leasing erkend. Uit de huidige cijfers blijkt dat 51 procent van de huurders particuliere klanten zijn.

welke auto leasen

Mensen Die Flexibel Willen Auto Rijden Kunnen Het Beste Gebruik Maken Van Auto Lease

Autoleasing wordt aanbevolen voor mensen die de grootst mogelijke flexibiliteit genieten met betrekking tot hun auto en deze regelmatig willen vervangen. Dankzij de beperkte looptijd van het contract en de lage tarieven is het geen probleem om altijd onderweg te zijn in een actueel model met de nieuwste technologie dankzij leasing.

De Meeste Lease Auto’s Hebben Een Fabrieksgarantie

Aangezien leaseauto’s meestal nieuwe auto’s met fabrieksgarantie zijn, worden ook de reparatiekosten tot een minimum beperkt. De ervaring leert dat een nieuwe auto minder snel naar de garage hoeft te gaan.

Wat Zijn Nog Meer Voordelen Van Een Auto Lease Afsluiten

Een ander voordeel dat voor autoleasing spreekt, is dat de doorgaans stressvolle verkoop van het voertuig geschiedenis is met leasing. De leaseauto wordt eenvoudigweg aan het einde van het contract teruggegeven aan de verhuurder. De verhuurder draagt overigens ook het waardeverlies van de auto – in tegenstelling tot de aankoop of financiering – maar dit geldt alleen voor kilometerleasing.

  • Je kunt een auto lease afsluiten voor de meeste soorten auto’s, je kunt kiezen uit goedkopere modellen of duurdere auto’s
  • Het is mogelijk om een auto lease te vinden voor elk merk auto, zo kun je een BMW, Mercedes of talloze andere merken kiezen voor je auto lease.

 

Theme BCF By aThemeArt - Proudly powered by WordPress .
BACK TO TOP
shares